Where

Parkoffice Gent

Franklin Rooseveltlaan 348
9000 Gent
Belgium

When

Spoken languages

Dutch (Nederlands)

Maximum number of participants
16

Additional information

Voor prijzen, kortingen en KMO-portefeuille: klik hier

Voorbereiding op de workshop

Om jezelf voor te bereiden op de workshop is het nodig de Workshop Ontstressen bij te wonen (dit kan gratis online door hier te klikken).
Heb je de Workshop Ontstressen live gevolgd, maar je er nog niet via deze website voor ingeschreven, doe dat dan eerst door hier te klikken. Online is de Workshop Ontstressen gratis.

Indien je niet naar een live Workshop Ontstressen kunt komen, is het belangrijk om zowel de online Workshop Ontstressen te bekijken als de video's ter voorbereiding op de Kernmodule. Log in en klik op deze link. Onderaan vind je de video's ter voorbereiding op de workshop. Als je vragen hebt, kan je die de eerste dag meteen stellen.

Wanneer

  • Zaterdag 8 juni 2019
  • Zondag 9 juni 2019
  • Zaterdag 22 juni 2019
  • Zondag 23 juni 2019

Opgelet : deze module is opgesplitst in 2 verschillende weekends.

Uren en programma

Op zaterdag 9 juni is er vanaf 9u ontvangst met koffie en thee, we beginnen om 9u30 en gaan door tot ongeveer 18u. Op zondag 10 juni werken we van 9.00 tot 17.00 u.

Zaterdag 22 juni werken we van 9.00 tot 18.00 u. Zondag 23 juni werken we van 9.00 tot 17.00 u.

Het programma is opgebouwd rond een aantal plenaire gedeelten met instructies en demonstraties, afgewisseld met oefensessies in tweetallen.

Pauzes en maaltijden

Koffie, thee, water, tussendoortjes en fruit zijn ter plekke de hele dag door vrij beschikbaar.
’s Middags nemen we een uur lunchpauze. Je kan zelf eten meebrengen of iets gaan eten in de buurt. Er zijn voldoende eetgelegenheden in de buurt van Gent-Zuid. “

Parkeren

Parkeren kan in de rondom gelegen straten. Let wel op dat je in de oranje zone blijft (6 euro voor dagticket), de rode zone is duurder. Parkeer zeker niet op bewonersplaatsen, want men is streng in de controle hierop. Een andere, maar wel duurdere optie is de ondergrondse parking op Gent-Zuid.

Workshopmateriaal

Je hoeft niets mee te brengen. Alle workshopmateriaal wordt voor jou voorzien.

Van harte welkom, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Isabelle

0475/475.206