icon-swirl

Core

This workshop has ended.

Where

Utrecht - Puur zorg voor werk

Proostwetering 24R
3543 AE Utrecht
Netherlands

When


Maximum number of participants
20

Additional information

Voor prijzen, kortingen en KMO-portefeuille: klik hier

Voorbereiding op de workshop

Om jezelf voor te bereiden op de workshop is het nodig de Workshop “Ontstressen in minder dan 5 minuten” bij te wonen, met een Teacher, live of online. In de Kernmodule gaan we er van uit, dat je dit materiaal al echt goed beheerst.
Mijn dringende raad zou zijn, om, als het enigszins mogelijk is, de workshop Ontstressen live te volgen: ik merk elke keer weer hoeveel meer kennis en ervaring je dat geeft. En de Kernmodule brengt je dan meteen veel meer resultaat.

Workshops Ontstressen geef ik :
op 16 april in Vleuten (vlakbij Utrecht),
inschrijven kan hier

op 3 mei in Amsterdam,
inschrijven kan hier 

op 23 mei in Vleuten (vlakbij Utrecht)
inschrijven kan hier

De workshop in Vleuten is goed bereikbaar per auto (vlakbij A2) en openbaar vervoer (treinstation Vleuten), je kunt gratis parkeren.

In Amsterdam is de workshopruimte ook goed bereikbaar per openbaar vervoer. Parkeren is niet gratis (€ 4/uur vlakbij, € 3/uur in de Dapperbuurt, aan de overkant van de Linnaeusstraat, of via P+R Zeeburg: € 1 per dag plus je openbaar vervoerkaartje. Ik heb de workshop qua aanvangstijd met opzet zo gepland, dat je daar gebruik van zou kunnen maken ?).

Je kunt op de links van de data klikken om je meteen aan te melden.

Op mijn website www.kleurbekennen.eu vind je ook altijd de workshops die ik geef.

Je kunt deze workshop ook online volgen (gratis online door hier te klikken), je hebt dan echter geen echte trainer bij de hand.

Heb je de Workshop Ontstressen live gevolgd, maar je er nog niet via deze website voor ingeschreven, doe dat dan eerst door hier te klikken. Je wordt dan op de hoogte gehouden van alle belangrijke updates.

Indien je niet naar een live Workshop Ontstressen kunt komen, is het belangrijk om zowel de online Workshop Ontstressen te bekijken als de video's ter voorbereiding op de Kernmodule. Log in en klik op deze link. Onderaan vind je de video's ter voorbereiding op de workshop. 
Nogmaals, die kennis en ervaring wordt als bekend verondersteld. Als je nog vragen hebt, kun je die op de eerste dag van de Kernmodule stellen.

Uren en programma

Op de eerste dag is er vanaf 9u ontvangst met koffie en thee, we beginnen om 9u30 en gaan door tot ongeveer 18u. Zaterdag en zondag werken we van 9u tot ongeveer 18u. De laatste dag ronden we af omstreeks 17 u.

Het programma is opgebouwd rond een aantal plenaire gedeelten met instructies en demonstraties, afgewisseld met oefensessies in tweetallen. Doel is dat je leert zelfstandig te werken met de verbindingsprocessen (zodat je ze zelf ook thuis en op het werk kunt toepassen). Stop stress, create your life!

Pauzes en maaltijden

Koffie en thee, water, wat lekkers en fruit zijn ter plekke de hele dag door vrij beschikbaar. 's Middags nemen we (meestal ongeveer) een uur lunchpauze.

We kiezen ervoor om geen lunch te verstrekken, zodat we de prijs van de workshops zo laag mogelijk kunnen houden. Je kunt zelf je middageten meebrengen of lekkere vers gemaakte broodjes bestellen bij https://www.shelldewetering.nl/broodje/#intro Uiteraard kun je ook eten in één van de restaurants van de Foodspot, Proostwetering 80a. Dat is twee minuutjes met de auto, of één kilometer lopen.

Locatie, Vervoer, Parkeren en Overnachtingsmogelijkheden

De workshop vindt plaats in het gebouw van Puur Zorg voor werk, Proostwetering 24R, Utrecht. Dit is een bedrijfsverzamelgebouw. Nummer 24R is rechts achteraan. Puur Zorg voor werk zorgt letterlijk voor werk: namelijk dat licht of matig verstandelijk gehandicapten in teams met plezier klussen doen in Leidsche Rijn. Goed werk! Onze workshopruimte is normaliter in gebruik als creatieve ruimte, waar mooie dingen worden gemaakt.

Het is een halve minuut vanaf de A2. Er is gratis parkeermogelijkheid.

Met het openbaar vervoer heb je de keus om na ongeveer 5 minuten uit de (stop)trein Utrecht – Den Haag te stappen bij station Utrecht Terwijde, en dan bijna in een rechte lijn 19 minuten te lopen. Je kunt over de parkeerplaats naast restaurant Zuiver lopen, en over het bruggetje aan het eind, en dan zie je aan je rechterhand het gebouw: nummer 24R is rechts achteraan. Of je kunt op Utrecht Centraal de bus te nemen, en dan nog 10 minuten te lopen.

 In geval van nood voorafgaand aan of tijdens de workshop, bel de Teacher Matte Marij op +31 (0)6 1 5678 235. Wens je te carpoolen, neem dan even contact op, zodat we dit kunnen organiseren.

Voor overnachtingsmogelijkheden in de buurt :

De Proostwetering ligt tegen de wijk Utrecht Terwijde in Leidsche Rijn aan. Het ligt ook vlakbij Vleuten. Kijk voor overnachtingsmogelijkheden bijvoorbeeld bij

https://www.airbnb.nl/s/Leidsche-Rijn--Utrecht--Nederland/all?type=bnb&refinement_paths%5B%5D=%2Ffor_you

www.liefstleidscherijn.nl/benb/

https://www.bedandbreakfast.nl/

www.kamermetontbijt.nl

www.bedandbreakfastdebuitenhof.nl/

http://www.budgetplaces.com/nl/utrecht/budget-bed_and_breakfast-list/

Workshopmateriaal

Omdat de ervaring leert dat iedereen zijn materiaal liefst zelf ordent, vragen we om een eigen ringmap mee te brengen voor het cursusmateriaal dat uit ongeveer 80 blz. bestaat. We voorzien zelf een mapje met de werkbladen die we het vaakst gebruiken.

Van harte welkom, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Matte Marij